Betingelser

WordPressTips.dk er en del af Spicy Web IVS. Brugerens informationer vil alene være tilgængelig for Spicy Web IVS og dennes kampagner og projekter. WordPressTips.dk videregiver under ingen omstændigheder dit navn eller din e-mail adresse til tredjepart.

WordPressTips.dk forbeholder sig ret til at fremsende yderligere tips vedr. WordPress, samt tilbud og kampagnetilbud via mailingliste til brugerens e-mail.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevene via link i mail. Vi kunne aldrig drømme om at spamme din indbakke. Vi tror på god karma og din ret til dine egne informationer.

Privatlivspolitik

WordPressTips.dk indsamler oplysninger om de besøgende i henhold til gældende lovgivning. Vi indsamler ikke personlige oplysninger så som adresse, men udelukkende information om dit besøg. Vi bruger dette til at forbedre din oplevelse på siden.

Indsamlingen sker vha. cookies og er blot statistisk materiale, så som varighed af besøg på WordPressTips.dk, hvilke links du klikker på m.m. Det hele sker 100 % anonymt og du kan til hver en tid undgå dette ved f.eks. at slå JavaScript fra i din browser eller ved at indstille din browser til ikke at acceptere cookies fra 3. part.

Fraskrivelse af ansvar

WordPressTips.dk stilles til rådighed i sin til enhver tid eksisterende form som den er og forefindes.

WordPressTips.dk har i intet tilfælde ansvar for rigtigheden og anvendeligheden af de på siden tilgængeliggjorte informationer, uanset art. En hvilken som helst anvendelse af WordPressTips.dk, herunder tilegnelse og udnyttelse af informationer, som er tilgængeliggjort på WordPressTips.dk, sker på brugerens eget ansvar og for egen risiko. WordPressTips.dk kan således i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for brugerens anvendelse af portalen.

WordPressTips.dk fraskriver sig ethvert ansvar for direkte, indirekte, afledte og følgeskader, tabte muligheder, tabt fortjeneste og enhver anden form for tab eller skade som følge af, at du har handlet i tillid til råd eller vejledning fra andre brugere af WordPressTips.dk.

WordPressTips.dk vil i overensstemmelse med gældende lovgivning slette ulovligt indhold på siden. WordPressTips.dk påtager sig intet ansvar over for nogen i den forbindelse. WordPressTips.dk forbeholder sig ret til at ændre, modificere, erstatte eller slette dele af indholdet på WordPressTips.dk og kan begrænse eller afbryde adgangen til WordPressTips.dk til enhver tid, uden at dette kan medføre nogen form for ansvar for WordPressTips.dk eller tilbagebetaling af evt. donationer. Links til andre web-sites er kun medtaget som hjælp til brugerne. Ved linking til tredjemands sider har WordPressTips.dk intet ansvar for indholdet af sådanne sider.

Brugere må under ingen omstændigheder kopiere eller på anden måde offentliggøre andre folks beskyttede værker på WordPressTips.dk. Samtlige immaterielle rettigheder, herunder ophavsret og varemærker, til WordPressTips.dk tilhører WordPressTips.dk. Tekst, varemærker og logoer, der vises på WordPressTips.dk, må ikke anvendes uden forudgående skriftligt samtykke.